13 may 2014, 21:31

Как убива да очакваш 

  Poesía » Otra
546 0 7

Като клонче скършено на две

и вечно клатено от вятъра

така протягах своите ръце

пропилени по едно очакване

© Радост Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??