Търси се за кака Златка
по ефира мъжка "патка"...
Тя е кака с "интелект",
не й трябва мъж с дефект.
Руса е таз' кака Златка
и за чичковците сладка.
Милата ни мацорана,
пак остана неразбрана.
Мъж на кастинг е сега
бори се за две бедра.
Златкини гърди напред
ще ви сложат те без ред.
Пак ни спряха парното,
спряха и порното.
Но на кака Златка
още търсим "патка"...
(по повод сводническото поведение на една медия, демонстрирано в 12 ч. на обяд)
© Момчил МАГ Все права защищены
на мода са простаците и патките!