7 апр. 2011 г., 21:01

Както мен 

  Поэзия » Любовная
514 0 1

Обичаш ли я? Това искам да зная.

Както някога обичаше мен.

Изпълваш ли я с любовна омая?

Влюбен ли си или само заслепен?

 

Даряваш ли я с нежни ласки?

Както някога даряваше мене.

Целуваш ли я по същия начин?

Недей! Това беше нашето време.

 

Мислиш ли, че тя те обича?

Както аз те обичам - все още.

И дали си ѝ потребен?

Както на мен през студените нощи?

 

Липсваш ли ѝ, когато те няма?

Вярваш ли ѝ, че си единствен?

Смяташ ли, че ти е вярна?

Кажи ми, но бъди искрен!

 

Обичаш ли я? Това искам да зная.

Ако да, бъди благословен!

Но знай, че едва ли ще има някога друга,

която да те обича като мен!

 

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??