28 янв. 2013 г., 00:12

***Каква вселенска тишина... 

  Поэзия
371 0 1

 

 

Каква вселенска тишина.

Вечèрен път, луна и бус.

Наоколо е тъмнина.

Зове ме моят демон рус.

 

Обсипват ме безброй звезди,

а кръглоликата луна

усмихва се и ми шепти:

„Добре дошла, добре дошла...”

 

Табела. Надпис. Звездопад.

Отново влизам в моя Ад!

 

 

                                            

© Вили Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??