1 июл. 2018 г., 00:17

Какво е... 

  Поэзия
517 2 0

Какво човек е без душата,

какво е раждането без плача?

Какво е мъка без сълзата,

какво смъртта е без тъга?

 

Какво е пролет без цветята,

какво е сватбата без обичта?

Какво е радост без децата,

какво живота е без любовта?

 

© Наталия Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??