Какво човек е без душата,
какво е раждането без плача?
Какво е мъка без сълзата,
какво смъртта е без тъга?
Какво е пролет без цветята,
какво е сватбата без обичта?
Какво е радост без децата,
какво живота е без любовта?
© Наталия Стефанова Всички права запазени