27 авг. 2015 г., 18:39

Какво е Музата за мен? 

  Поэзия » Любовная
490 0 0

Какво е Музата за мен?

Щастие за моята душа.

Какво е Музата за мен?

Болест, която накара

моето сърце да страда.

От Любов.

А тя, Любовта не се лекува.

А и не искам.

Искам тази болест да остане

завинаги при мен.

Какво е Музата за мен?

Най-съкровената мечта,

която моето сърце получи.

© Наско кирилов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??