27.08.2015 г., 18:39 ч.

Какво е Музата за мен? 

  Поезия » Любовна
430 0 0

Какво е Музата за мен?

Щастие за моята душа.

Какво е Музата за мен?

Болест, която накара

моето сърце да страда.

От Любов.

А тя, Любовта не се лекува.

А и не искам.

Искам тази болест да остане

завинаги при мен.

Какво е Музата за мен?

Най-съкровената мечта,

която моето сърце получи.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??