18 февр. 2012 г., 00:04

Какво като... 

  Поэзия » Любовная
758 0 2

Какво като те чувствам до мене

като в ума си си много далече...

За теб аз съм най-тежкото бреме,

любовта ни спомен е вече...

 

Какво като мене докосваш,

щом ръцете ти са студени,

ума ти тя омагьоса,

душата и сърцето ти - завладени!

 

Какво като на мене дежурно

за лека нощ "Обичам те" казваш,

държиш се мило, културно,

а, всъщност, сърцето наказваш...

 

 

 

© Таня Момчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??