Какво като те чувствам до мене
като в ума си си много далече...
За теб аз съм най-тежкото бреме,
любовта ни спомен е вече...
Какво като мене докосваш,
щом ръцете ти са студени,
ума ти тя омагьоса,
душата и сърцето ти - завладени!
Какво като на мене дежурно
за лека нощ "Обичам те" казваш,
държиш се мило, културно,
а, всъщност, сърцето наказваш...
© Таня Момчева Todos los derechos reservados