28 сент. 2021 г., 12:07  

Какво ли ни чака? 

  Поэзия » Философская
306 0 0

Чезне моят кратък земен път,

от мрак загадъчен ще се ужасим.

Жесток ли е наистина светът,

ще загинем ли, или ще се спасим!?

 

Губят се последните лъчи,

болка и тъга душа ще знай.

Какво ни чака - Бог мълчи -

край ужàсен или небесен рай!?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??