Чезне моят кратък земен път,
от мрак загадъчен ще се ужасим.
Жесток ли е наистина светът,
ще загинем ли, или ще се спасим!?
Губят се последните лъчи,
болка и тъга душа ще знай.
Какво ни чака - Бог мълчи -
край ужàсен или небесен рай!?
© Георги All rights reserved.