17 июн. 2008 г., 16:10

Какво ме спира... 

  Поэзия » Другая
477 0 1
Какво ме спира да си тегля ножа,
какво ме спира да скоча в пропастта,
да издера до кокал своЙта кожа,
с кръв да залея вечността?

Лудост или смелост е това?
Кажи ми, Хамлете, отговора на въпроса -
"Да бъдеш или не..." - тук е същността!

Да рухнеш там в дън земя,
да изживееш всеки порив на страстта,
да си себе си дори в самота...
Да бъдеш! В това се крие смелостта!

© Михаела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Да бъдеш! В това се крие смелостта!"
Предложения
: ??:??