29 мар. 2008 г., 13:15

"Какво остана от мен?" 

  Поэзия » Любовная
594 0 3
Къде се дяна тази моя вяра,
че всичко някой ден ще се оправи,
която с сила истински голяма
помагаше със трудностите да се справям?

Къде се скри онази прелестна усмивка,
дето беше слънце във дъждовните ми дни?
Тя отиде си от мене
и заместиха я тъжните сълзи!

Избяга ли надеждата от мене?
Избяга ли със любовта,
която нарани ме преди толкоз време?
Щастлива бях! Сега е самота.

© Валентина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??