23 апр. 2011 г., 17:00

Какво от това? 

  Поэзия » Любовная
483 0 2

Тази пролетна нощ е прекрасна.

В небето звезди и луна.

Мелодия нежна.

Чувам я ясно...

И какво? И какво от това?

 

В тази пролетна нощ мисля за него

И не мога да спя от тъга.

Боли ме сърцето.

Плаче душата.

И какво? И какво от това?

 

Да, тази пролетна нощ е прекрасна.

Ще попитате защо съм сама?

Не исках да го пускам!

„Обичам те!” казах му

А той каза: „Какво от това?”

© Алиса Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??