Тази пролетна нощ е прекрасна.
В небето звезди и луна.
Мелодия нежна.
Чувам я ясно...
И какво? И какво от това?
В тази пролетна нощ мисля за него
И не мога да спя от тъга.
Боли ме сърцето.
Плаче душата.
И какво? И какво от това?
Да, тази пролетна нощ е прекрасна.
Ще попитате защо съм сама?
Не исках да го пускам!
„Обичам те!” казах му
А той каза: „Какво от това?”
© Алиса Всички права запазени