24 окт. 2012 г., 13:51

Какво си ти 

  Поэзия » Любовная
1051 0 15

Какво си ти – жена или магия,

градина ли си със назряващ плод...

ако си извор - с дъх ще те изпия,

че те жaдувам вече  цял живот.

 

Нима си ти комета към безкрая,

запалена във  моята душа...

води ме и във Ада, и във Рая –

и дяволa  за теб ще удуша...

 

Ти чула си вика  ми в тъмнината,

разпънал ме на кръст от самота -

сега си вярата ми в красотата

и знам, че с нея ще се възкреся...

 

© Михаил Цветански Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??