23 апр. 2013 г., 13:29

Какво съм аз за теб? 

  Поэзия » Любовная
1390 0 1

               

 

Какво съм аз за теб?

Дали безкраен празник

или делникът зает

с някакъв измамник?

 

Какво съм аз за теб?

Дали пристанище крайбрежно

или речен шлеп,

плаващ по вълните нежно?

 

Какво съм аз за теб?

Дали вулкан със лава

или айсберг с лед,

без посока който плава?

 

Какво съм аз за теб?

Дали кръвта във твойте вени

или залъка поет,

без чувства споделени?

 

Аз искам да съм твоя взор,

който надалече се простира.

Да летим, като кондор,

тогава нищо няма да ни спира.

 

Аз искам да съм твоите мечти,

с които нощем лягаш.

В утрото със тях се събуди!

Все към тях да се протягаш!

 

Аз искам да съм тази жар,

която сърцето сладко пари.

Да бъда твоя нежен дар!

Съдбата с пръст да ни погали!

 

 

 

© Иванка Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??