Какво за теб е любовта?
Любов, една думичка,
която много хора я изричат,
просто ей така!
Какво за теб е любовта?
Любов, която ти тежи на врата,
като воденичен камък,
или пък, любов за теб е нещо свято!
Какво за теб е любовта?
Не знам за теб,
какво е любовта,
но аз мога да ти кажа,
за мен какво е тя!
Любовта за мен е
светлина в тунела,
тя винаги ще бъде вътре в мен!
Любов е, като видиш своя любим,
сърцето ти да забие лудо,
в корема ти да пърхат пеперуди,
да чуеш камбанен звън,
когато той притисне те в обятията си!
Любов за мен е да не можеш да живееш
на този свят без своята половинка!
Това е любовта за мен,
тя трябва да е нещо свято
и да не се изрича от хората просто ей така!
Това за мен е ЛЮБОВТА!
© Екатерина Веселинова Все права защищены