10.03.2011 г., 9:44 ч.

Какво за теб е любовта 

  Поезия » Любовна
965 1 3

Какво за теб е любовта?

Любов, една думичка,

която много хора я изричат,

просто ей така!

Какво за теб е любовта?

Любов, която ти тежи на врата,

като воденичен камък,

или пък, любов за теб е нещо свято!

Какво за теб е любовта?

Не знам за теб,

какво е любовта,

но аз мога да ти кажа,

за мен какво е тя!

Любовта за мен е

светлина в тунела,        

тя винаги ще бъде вътре в мен!

Любов е, като видиш своя любим,

сърцето ти да забие лудо,

в корема ти да пърхат пеперуди,

да чуеш камбанен звън,

когато той притисне те в обятията си!

Любов за мен е да не можеш да живееш

на този свят без своята половинка!

Това е любовта за мен,

тя трябва да е нещо свято

и да не се изрича от хората просто ей така!

Това за мен е ЛЮБОВТА!

 

© Екатерина Веселинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??