6 дек. 2012 г., 19:11

Каляска от мечти 

  Поэзия » Любовная
485 0 3

Ти знаеш ли какво е да обичаш,

ти знаеш ли какво е да гориш?

На безусловна обич да се вричаш,

да заживееш във каляска от мечти.

Ти знаеш ли какво е да си влюбен

и да усещаш как душата ти лети?

Като в любовен сън да си изгубен

с надеждата за по-щастливи дни!

И пулсът в тебе да препуска лудо,

щом истинска любов те доближи.

Безверен да си – ще повярваш в чудо

пред любовта, дори природата мълчи!

© Надя Уорендър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??