Ти знаеш ли какво е да обичаш,
ти знаеш ли какво е да гориш?
На безусловна обич да се вричаш,
да заживееш във каляска от мечти.
Ти знаеш ли какво е да си влюбен
и да усещаш как душата ти лети?
Като в любовен сън да си изгубен
с надеждата за по-щастливи дни!
И пулсът в тебе да препуска лудо,
щом истинска любов те доближи.
Безверен да си – ще повярваш в чудо
пред любовта, дори природата мълчи!
© Надя Уорендър Всички права запазени