24 февр. 2013 г., 00:19

Камък 

  Поэзия
345 0 0

Под камък не расте тревата,

но камъкът магия крие.

Една-едничка светлината

от сламчици гнездо ще свие.

 

И вятърът ще донесе 

на буен феникс в мрак перата,

от воден звук ще създаде

ума, духа, сълзите и душата.

 

Под камък не расте тревата,

но камъкът магия крие.

Човек се ражда във перата,

от сламчици живот ще  свие.

© Стела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??