3 нояб. 2016 г., 16:51

Кандидатпрезидетски епиграмки без рамки 

  Поэзия » Юмористическая
587 0 1

СТРАХ МЕРАКЛИИ ПАЗИ

Бе, като гледам кандидатите,

бая оперени, устати те

не само, мисля, според мен са,

пък ги уплаши тест на Менса...

 

ДОНДУР-ДОНДУР-„ДОНДУРКОВ“ 2

В Африка мухата цеце,

знам – по сънна болест спец е.

Тука пък приспивна спецка

може да ни стане Цецка.

 

ТАНДЕМИ С ПРОБЛЕМИ

Тез и тез, и тез двамина –

ялови ми се все чинат.

Ала повечето двойки

имат май солидни дойки...

 

ИЗЦЕПКИ БАЛКАНСКИ ПО АМЕРИКАНСКИ

Нямаме си Доналд, Хилари,

но изпечени нали са,

нашенските словодилъри с

ъщо могат ни САЩиса.

 

ОРИСИЯ

Ужким доста кандидати

пишат му се мама, тати...

Пак народецът обаче

ще остане май сираче.

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??