11 мар. 2007 г., 18:19

Кану-Каяка 

  Поэзия
947 1 2

 Кану-Каяка

 

Кой не знае Мирослав?

Той е много, много здрав!

Хваща лодката голяма

и за никого пощада няма!

 

Кой не знае Мирослава?

Тя минава като хала!

Гръб голям го вади

и никого не ще пожали!

 

А не знаете ли Ева Пашева?

Тя треньорка е голяма,

но ядосаш ли я - побеснява

и наказва без пощада!

 

Много има в кану-каяк

те са винаги на крак.

Те живеят с мечта

да са най-добри на света!!!

 

Е ТОВА Е КАНУ-КАЯКА!!!

 

© Любомира Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??