Кану-Каяка
Кой не знае Мирослав?
Той е много, много здрав!
Хваща лодката голяма
и за никого пощада няма!
Кой не знае Мирослава?
Тя минава като хала!
Гръб голям го вади
и никого не ще пожали!
А не знаете ли Ева Пашева?
Тя треньорка е голяма,
но ядосаш ли я - побеснява
и наказва без пощада!
Много има в кану-каяк
те са винаги на крак.
Те живеят с мечта
да са най-добри на света!!!
Е ТОВА Е КАНУ-КАЯКА!!!
© Любомира Христова All rights reserved.
Поздрав за стиха!