16 мар. 2008 г., 09:53

Каня те и тази вечер 

  Поэзия
611 0 0

 

                                 

 

Каня те и тази вечер

Каня те отново и отново

                Ела при мен

 

Каня те отново и отново

    Да дойдеш с тихи стъпки

 

Каня те отново и отново

   Да чувам твоя нежен глас

 

Каня те отново и отново

  Да ме докосваш с нежни пръсти

 

Каня те – но теб те няма

Каня те а ти си тъй далеч

Всичко минава и отминава

Само споменът за теб остана

Жар пари сърцето мое

Има пареща болка от любов

 

 

Ах как исках да те задържа за себе си единствен

Не не исках подялбата с друга

Исках те единствено за себе си

© Марияна Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??