Каня те и тази вечер
Каня те отново и отново
Ела при мен
Каня те отново и отново
Да дойдеш с тихи стъпки
Каня те отново и отново
Да чувам твоя нежен глас
Каня те отново и отново
Да ме докосваш с нежни пръсти
Каня те – но теб те няма
Каня те а ти си тъй далеч
Всичко минава и отминава
Само споменът за теб остана
Жар пари сърцето мое
Има пареща болка от любов
Ах как исках да те задържа за себе си единствен
Не не исках подялбата с друга
Исках те единствено за себе си
© Марияна Димитрова Todos los derechos reservados