19 февр. 2013 г., 13:14

Капчуци са очите ми 

  Поэзия » Любовная
506 0 0

Tопи се любовта. Капчуци са очите ми.

А аз - със власеница в час на изповед.

Разкъсай опаковката на тайните

и приеми ги като щедри дарове.

Живеем двама в думите:”Обичам те!”

Там ще се търсим винаги

и там  ще се откриваме.

Докоснеш ли ме,

токовете ни избухват като мълнии.

Прегърнати танцуват из пространството

и озаряват всички измерения.

Светът сме ти и аз. Останалото е измислица.

Останалото просто е декор.

Ти си невинността на моя сън. Простор

и светлината на мечтите ми,

вкусът във соковете на живота.

Храна за красотата във ръцете ми,

за сетивата ми вселенско цвете...

Измислих  азбука

и непознати думи -

със тях  да изразявам свойте чувства.

Но неизразени в сянката остават...

Безсилен е дори и Бог да го направи.

Топи се любовта, безсмъртната.

Безсмъртни са капчуците в очите ми.

 

© Диана Кънева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??