17 июл. 2009 г., 03:33

Капка сюрреализъм 

  Поэзия
1098 0 7

КАПКА СЮРРЕАЛИЗЪМ

 

ГОВОРИ МИ БРЕТОНЕ

КАЖИ СИ ПРИКАЗКАТА АРАГОНЕ

И ТИ ДАЛИ МИ НАРИСУВАЙ

ОТКРАДНАТАТАТА СЕКУНДА НЕЖНОСТ

ЛАМАРЕ ЗАПУШИ СИ УСТАТА

МАРАНГОЗОВ – ТВОИТЕ

„ХУЛИГАНСКИ ЕЛЕГИИ”

СА ПО-ВЕЛИКИ ДОРИ

ОТ ШЕПА БОЖЕСТВЕНИ ЛАЙНА

НО ДОРИ И ДЪЖДА НА АРАГОН НЕ БИ

СПРЯЛ МИСЛИТЕ

ЗА ПАПАГАЛА

САМОУБИЕЦ НА НЕЗВАЛ

(АПРОПО)

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ МАЯКОВСКИ

ИЗМИСЛИ

ПОЕТИЧНАТА

   С

     Т

        Ъ

           Л

              Б

                И

                  Ц

                    А

ЗАЩОТО МУ ПЛАЩАЛИ НА СТРОФА

Е ЗА КАКВА ПОЕЗИЯ МИ ГОВОРИТЕ

НЕЩАСТНИЦИ НЕДНИ

ВЕЛИК СЮРРРЕАЛИСТ И НИКАКЪВ ФУТБОЛИСТ

ВИ КАЗА

„ДУХАЙТЕ  СУПАТА”

ТУЙ ЩЕ ДА Е ЦЕНТЪРА НА ИЗКУСТВОТО - МОДЕРНОТО

ЦИЦИ ИЗКУСТВЕНИ

ПЕНИСИ СИЛИКОНОВИ

ФИЛМИ МНОГОМИЛИОННИ

И НИТО КАПКА СПОМЕН ЗА

РОБЕРТ ДЕСНОС И НЕГОВИТЕ

„ДЪРВЕТА”

Е ТОЙ ПОНЕ СЕ СПАСИ В КОНЦЛАГЕРА -

ОСЪДЕН НА НЕЗАБРАВА

© Стоян Владов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??