КАПКА СЮРРЕАЛИЗЪМ
ГОВОРИ МИ БРЕТОНЕ
КАЖИ СИ ПРИКАЗКАТА АРАГОНЕ
И ТИ ДАЛИ МИ НАРИСУВАЙ
ОТКРАДНАТАТАТА СЕКУНДА НЕЖНОСТ
ЛАМАРЕ ЗАПУШИ СИ УСТАТА
МАРАНГОЗОВ – ТВОИТЕ
„ХУЛИГАНСКИ ЕЛЕГИИ”
СА ПО-ВЕЛИКИ ДОРИ
ОТ ШЕПА БОЖЕСТВЕНИ ЛАЙНА
НО ДОРИ И ДЪЖДА НА АРАГОН НЕ БИ
СПРЯЛ МИСЛИТЕ
ЗА ПАПАГАЛА
САМОУБИЕЦ НА НЕЗВАЛ
(АПРОПО)
ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ МАЯКОВСКИ
ИЗМИСЛИ
ПОЕТИЧНАТА
С
Т
Ъ
Л
Б
И
Ц
А
ЗАЩОТО МУ ПЛАЩАЛИ НА СТРОФА
Е ЗА КАКВА ПОЕЗИЯ МИ ГОВОРИТЕ
НЕЩАСТНИЦИ НЕДНИ
ВЕЛИК СЮРРРЕАЛИСТ И НИКАКЪВ ФУТБОЛИСТ
ВИ КАЗА
„ДУХАЙТЕ СУПАТА”
ТУЙ ЩЕ ДА Е ЦЕНТЪРА НА ИЗКУСТВОТО - МОДЕРНОТО
ЦИЦИ ИЗКУСТВЕНИ
ПЕНИСИ СИЛИКОНОВИ
ФИЛМИ МНОГОМИЛИОННИ
И НИТО КАПКА СПОМЕН ЗА
РОБЕРТ ДЕСНОС И НЕГОВИТЕ
„ДЪРВЕТА”
Е ТОЙ ПОНЕ СЕ СПАСИ В КОНЦЛАГЕРА -
ОСЪДЕН НА НЕЗАБРАВА
© Стоян Владов All rights reserved.