14 сент. 2012 г., 10:24

Карамфил 

  Поэзия » Любовная
454 0 2

Помня твоя образ мил -

цвят на карамфил.

От тъмата светлина се появи -

пред мен се ти яви.

 

И аз, макар и беден,

мисля, че животът не е толкоз черен,

щом на този свят теб те има-

звездица в нощта едвам доловима.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??