27 июл. 2011 г., 11:12

Карма 

  Поэзия » Другая
633 0 1

Непринуден разговор,
усмивка блага,
сълза, затвор,
умирам млада...
Съдбата цели се с стрели отровни,
мечти, идеи давайки лъжовни.
Кармата - "Истина една" –
смисъла в живота пропиля.
Лутайки се, търсим пак съдбата
да прониже дупка в тялото позната.

© Мирена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??