Jul 27, 2011, 11:12 AM

Карма 

  Poetry » Other
580 0 1

Непринуден разговор,
усмивка блага,
сълза, затвор,
умирам млада...
Съдбата цели се с стрели отровни,
мечти, идеи давайки лъжовни.
Кармата - "Истина една" –
смисъла в живота пропиля.
Лутайки се, търсим пак съдбата
да прониже дупка в тялото позната.

© Мирена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??