Картина за мен от него
на стената ми ще стои.
Да не забравям обичта му
в спомените си.
Очите му са нарисувани
на половината от изненадата му,
оцветена в любимия ми цвят.
А моите очи - с неговия любим цвят.
Аз съм поводът, той - магическата пръчка.
Да танцува романтичната ни любов.
Дава ми повод
слабост да ми бъде.
Продължава с навика вълнуващ
да ме впечатлява.
Подаръкът му е топлата ми усмивка
и моментите на щастливи полети.
Със скорост от емоции и шумния
ми глас с вълнение
се отправям в прегръдката му.
Очаква ме без претенция
как да го обичам.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены
Бъди щастлив!