2.09.2009 г., 12:03 ч.

Картина 

  Поезия
458 0 1

Картина за мен от него

на стената ми ще стои.

Да не забравям обичта му

в спомените си.

Очите му са нарисувани

на половината от изненадата му,

оцветена в любимия ми цвят.

А моите очи - с неговия любим цвят.

Аз съм поводът, той - магическата пръчка.

Да танцува романтичната ни любов.

Дава ми повод

слабост да ми бъде.

Продължава с навика вълнуващ

да ме впечатлява.

Подаръкът му е топлата ми усмивка

и моментите на щастливи полети.

Със скорост от емоции и шумния

ми глас с вълнение

се отправям в прегръдката му.

Очаква ме без претенция

как да го обичам.

 

 

                                                                                              Г.Ф.Т

 

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??