8 сент. 2011 г., 18:17

Касичката 

  Поэзия
504 0 1

КАСИЧКАТА


В касичка самичка
събирам си парички.

По една, по две, по три -

трупат се безброй пари...


Днес една стотинка пуснах,

касичката тръснах -

догоре пълна тя е -

татко ще се смае,


че съм толкоз работлива,

даже доста търпелива -

сега си имам левче

да си купя хлебче! :)

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??