КАСИЧКАТА
В касичка самичка
събирам си парички.
По една, по две, по три -
трупат се безброй пари...
Днес една стотинка пуснах,
касичката тръснах -
догоре пълна тя е -
татко ще се смае,
че съм толкоз работлива,
даже доста търпелива -
сега си имам левче
да си купя хлебче! :)
© Ралица Костова Всички права запазени