4 сент. 2009 г., 11:52

Кастрационно 

  Поэзия » Другая
370 0 3

наминаваш
да ме поздравиш
за рождения ден
с блуза полепена
в космите
на кастрирания
ù котарак
и ме каниш
на едно бързо
в офиса си
колкото да
си припомниш
как беше с мен

това ли мислиш
ми липсва
от известно време
насам

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??