28 сент. 2009 г., 02:06

Катерят чувства... 

  Поэзия
826 0 30

Катерят чувства

билото на разума

със раници от сбъднати мечти.

Усмихва се

върхът на вярата

и мисълта-орел лети…

 

Страхът-мъгла

във ниското остава.

Пресъхват уморените сълзи.

И истината

огнена изгрява

със жадни стихове-лъчи...

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??