28 авг. 2020 г., 10:39

Като Обич 

  Поэзия
389 0 0

 

 

 

 

Когато се запознахме, те мислех за малко момиче,
домиля ми, но с дните ни, ти пред мене израсна
и аз постепенно стигнах до моята страшна истина,
че без теб съм живуркал, живял съм напразно ...
И се изправих пред великата жажда да си Жената,
на която да дам душата си, моята вяра и топлината,
пиляли се в тъмата, но за теб от най-доброто останало.
Пазя ги вътре в себе си, храня ги, за да ти ги дам,
ако поискаш, разбира се, пред краката ти ги полагам,
от мен, един стар несретник, като единствения му дар! 
                                                                        Като ОБИЧ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??