18 янв. 2009 г., 22:43

Като отворена книга... 

  Поэзия » Философская
965 0 6
Като отворена книга,
с избелели листи,
от сълзи неизплакани,
с теб разговарям без думи.

Като детектор на лъжата,
очите ти по мене "обикалят"
и търсят чужди следи-
от целувки и докосвания...

Като непрожектиран филм,
от толкова гледани преди,
чертаем обща съдба,
с ревност и чувства споделени...двама....
13.01.2009.година

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??