Jan 18, 2009, 10:43 PM

Като отворена книга... 

  Poetry » Phylosophy
1025 0 6
Като отворена книга,
с избелели листи,
от сълзи неизплакани,
с теб разговарям без думи.

Като детектор на лъжата,
очите ти по мене "обикалят"
и търсят чужди следи-
от целувки и докосвания...

Като непрожектиран филм,
от толкова гледани преди,
чертаем обща съдба,
с ревност и чувства споделени...двама....
13.01.2009.година

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??