16 дек. 2010 г., 14:23

Като Пепеляшка... 

  Поэзия » Другая
724 0 5

Очаквам нещо да се случи -

на добро ли е това?

Дали не са среднощни звуци,

които ме измъкват от съня?

 

Повеждат ме нагоре към звездите

с нежни ангелски крила.

Там се раждали мечтите

на добрите същества.

 

И аз очаквам нещо странно

съдбата ми да преобърне,

в луната впивам поглед жадно

в света на приказките да ме върне.

 

Като Пепеляшка тихо чакам

да ми се случат хубави неща -

вълшебницата тайно да направи знака

и ме дари с невероятни чудеса.

 

И спомням си, че някой някога предричал -

в очакването тайната се крие.

Очакваш ли неща чудесни,

знай, че може да се случат!

© Румяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??