Очаквам нещо да се случи -
на добро ли е това?
Дали не са среднощни звуци,
които ме измъкват от съня?
Повеждат ме нагоре към звездите
с нежни ангелски крила.
Там се раждали мечтите
на добрите същества.
И аз очаквам нещо странно
съдбата ми да преобърне,
в луната впивам поглед жадно
в света на приказките да ме върне.
Като Пепеляшка тихо чакам
да ми се случат хубави неща -
вълшебницата тайно да направи знака
и ме дари с невероятни чудеса.
И спомням си, че някой някога предричал -
в очакването тайната се крие.
Очакваш ли неща чудесни,
знай, че може да се случат!
© Румяна All rights reserved.