1 авг. 2012 г., 20:53

Kато се събудя 

  Поэзия » Юмористическая
583 0 0

Kато се събудя, всичко е у ред,
но някой е станал преди мен,
не е птица, за някой е самолет,
но да знаете, че не е Супермен!


Все още в дълбок сън,
до мен спи Радка,
а аз на къмпинга ли съм,
че съм опънал тъй палатка?

 

 

 

 

© Калоян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??