25 февр. 2010 г., 19:56

Като сонет 

  Поэзия » Другая
543 0 0

Като сонет

Сънувах те царкиня -
впила поглед в мене.
Ах, душата стене -
усещам, ще загина.

Бард един печален
във твоя весел двор,
сред ангелския хор,
глас виши страдален.

Протягаш ти ръце
към мене и сега
всичко си отива.

А моето сърце,
със старата нега,
в черна нощ заспива.

© Бодуен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??