21 мар. 2015 г., 08:29

Като спомен 

  Поэзия
548 0 3

 

 

 

     Потърси ме рано сутрин,

     когато звездите гаснат,

     аз съм първият отдясно,

     там, където се възкръсва,

 

     отляво не търси ме -

     там стои ми още кръста,

     на който ме разпъна

     да не мога да те чувствам...

 

     и душата ми е там простряна,

     по пера разкъсано крило на птица,

     като спомен то едничко ще остане

     от лудостта, с която те обичах...

 

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??