Потърси ме рано сутрин,
когато звездите гаснат,
аз съм първият отдясно,
там, където се възкръсва,
отляво не търси ме -
там стои ми още кръста,
на който ме разпъна
да не мога да те чувствам...
и душата ми е там простряна,
по пера разкъсано крило на птица,
като спомен то едничко ще остане
от лудостта, с която те обичах...
© Валдемар Всички права запазени