17 авг. 2012 г., 12:22

Като земя и небе 

  Поэзия » Другая
786 0 4

Нека се обичаме простичко като небе и земя.

Аз съм резливата лудост на утрото,

пропълзяла в съня.

Ти бъди слънце, заседнало в гърлото

на неродено щурче.

Нека се обичаме простичко като земя и небе.

 

 

 

© Димитрия Чакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??